14. sep 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

MESSE-TILBUD

Planlægger I
at udstille på
SCANPACK
i Göteborg
23.-26. oktober?
Eller på
FOODTECH
i Herning
13.-15. november?

Så planlæg også
at få fortalt
- igen og igen -
hvor jeres kunder
kan finde jer!

Rekvirér vores
SPECIALTILBUD
på efterårets
messeannoncering:

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fødevarer & helbred:

Fuldkorn en af de vigtigste fødevarer mod type 2-diabetes

14.09.18: Om det er rug, havre eller hvede spiller ikke den store rolle. Bare det er fuldkorn, så beskytter de alle mod type 2-diabetes. Det viser en undersøgelse fra forskere ved svenske Chalmers og Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning i København. Undersøgelsen er meget omfattende og giver ifølge parterne en stærk bekræftelse af tidligere forskningsresultater om fuldkorns betydning for forebyggelse af type 2-diabetes.

Læs mere

SIAL Paris 2018 - verdens største foodservice-lab

14.09.18: I løbet af blot få år er der sket store ændringer og fornyelser i foodservice-sektoren og i konceptet "restaurationsbranche". Mere end nogensinde før er gastronomien en kilde til inspiration for alle aktører inden for fødevarebranchen, siger Nicolas Trentesaux, direktør for SIAL-netværket i nedenstående interview med fokus på trends, som messearrangøren har udarbejdet.

Læs mere

Madspildet falder markant i Føtex, Netto og Bilka

14.09.18: En målrettet indsats og åbenhed i kampen mod madspild har i årets første seks måneder medført, at over 1.000 tons mindre mad ender i skraldespanden hos Salling Group, der driver kæderne Netto, Føtex og Bilka. Salling Group er en af initiativtagerne til partnerskabet ”Danmark mod Madspild” og opfordrer endnu flere til at være med i den fælles indsats mod madspild.

Læs mere

Ny CEO i FoodService Danmark

14.09.18: Dagrofa har ansat Peter Bruun som ny CEO i FoodService Danmark. Peter Bruun har siden 2015 været ansat som CEO i System Frugt A/S. Før dette var han i en årrække CEO i Lagkagehuset, og har tidligere blandt andet arbejdet som Managing Director i Pågen AB og Schulstad AB.

Læs mere

Fødevareindustrien styres af bevidste forbrugere

07.09.18: Tre ud af fire fødevarevirksomheder forventer, at bæredygtighed, økologi og klimavenlighed kommer til at påvirke salget af deres produkter indenfor de næste fire-fem år. Det konkluderer en undersøgelse fra Teknologisk Institut, som har interviewet 170 ledere i fødevarevirksomheder om deres forventninger til fremtidens fødevarer.

Læs mere

Krabber forvandlet fra skadedyr til smagfuld suppe

07.09.18: En suppe lavet på invasive krabber har vundet førstepladsen i innovationskonkurrencen FoodHack #2 på DTU, som DTU Fødevareinstituttet har bidraget til. Konkurrencen hjælper virksomheder og NGO'er med at finde vidensbaserede løsninger på praktiske problemer, de oplever og giver samtidig studerende mulighed for at arbejde med virkelighedsnære udfordringer.

Læs mere

Unge lever mere bæredygtigt end deres forældre

07.09.18: Folks alder har betydning for hvor bæredygtigt, de lever. Det viser ny undersøgelse. Mens halvdelen af unge mellem 18 og 35 år gør en stor indsats for at leve bæredygtigt, gælder det samme kun for under en tredjedel af deres forældre. Millennials har potentiale til at gøre fremtidens verden mere bæredygtig, lyder det fra forbrugerekspert.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg